شهرام طهماسبی امروز در نخستین کارگروه امور زیربنایی استان با بیان اینکه هر کارگروه وظیفه خود را دارد و باید به وظیفه خود منطقی دست یابد، اظهار داشت: عمده تمرکز کارگروه امور زیربنایی استان بر توسعه، عمران شهری و ساخت و سازهای خارج از محدوده است.

به گفته وی توجه کردن به این امور موجب هزینه‌های زیاد برای بهبود و اصلاحات در آینده می‌شود و بحث مصرف انرژی هنوز مقفول مانده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خاطر نشان کرد: سیستم‌هایی که خطوط را هدایت می‌کنند بیشتر از هر سیستم دیگر تحت تاثیر مباحث آمایش سرزمین هستند به نوعی پدافند غیرعامل نیز بر روی آن تاثیرگذار است.

وی اظهار کرد: باید در مورد پروژه‌های مهم و تاثیرگذار تصمیم گیری شود و باید موارد مقفول مانده با جدیت احصا شود و تصمیماتی که در این کارگروه گرفته باید زیرساختی باشد.

وی با بیان اینکه صنعت فولاد جزو پرهزینه‌ترین صنعت‌ها برای هر کشوری است، گفت: کشورهای پیشرفته دیگر به این صنعت نمی‌پردازند زیرا آب زیادی استفاده می‌کند و مسائل زیست محیطی در نظر گرفته نمی‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: چرا باید صنعت فولاد که دارای مسائلی است در محور زنجان ابهر که 80 درصد جمعیت و فعالیت را داراست ایجاد شود، باید در انتخاب این شهرستان بحث آمایش را در نظر گرفت و یادآور شد که این صنایع می‌توانند در ماهنشان، غرب زنجان، خدابنده و ایجرود فعالیت کنند‌ و مورد توجه سرمایه گذاران باشند.

به گفته طهماسبی در استان لکه‌های قرمزی وجود دارد و محور زنجان ابهر یکی از لکه‌های قرمز استان است و بیشترین سطح فرونشست آب زیرزمینی و بیش‌ترین تخریب زیست محیطی در این منطقه در حال وقوع است.

وی افزود: امسال بارندگی مناسب بوده و معلوم نیست سال بعد چه میزان باشد، آیا برای صنعت فولاد مستقر در این مکان بعد از پنج سال توانایی تامین آب وجود خواهد داشت یا در اثر نبود آب چه بلایی بر سر سرمایه گذار می‌آید باید به پایداری زندگی، معیشت زندگی و ادامه زندگی آن منطقه توجه شود و لکه‌های قرمز در سطح استان مشخص شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: نباید به واسطه ایجاد فرضا اشتغال 600 نفر در حال حاضر زندگی چندین هزار نفر از افراد مستقر در این محل را از بین ببریم.

وی اظهار داشت: چرا در صورتی که ما می‌توانیم با خدمات بهداشتی درمانی با هزینه کرد کم در استان توسعه ایجاد کنیم اما به دنبال فرصت‌های سرمایه گذاری در صنعت فولاد باشیم، گرفتاری ما در مملکت بخشی نگری است و این آفت بزرگی است باید بخشی نگری تبدیل به هم‌افزایی شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *