پایگاه خبری صبح ابهر

سلامی دوباره دارد هر صبح

همزمان با چهارمین روز از هفته تأمین اجتماعی، خانواده حسن‌خانی با اهدای ۴ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات پزشکی به نیت مرحومه گل‌قدم قدیمی، از بخش درمان بیمارستان سردار سلیمانی ابهر حمایت کردند.

به گزارش گروه سلامت پایگاه خبری صبح ابهر، همزمان با چهارمین روز از هفته تأمین اجتماعی، طی مراسمی در دفتر ریاست بیمارستان سردار سلیمانی ابهر، از خانواده «حسن‌خانی» به پاس اهدای ۴ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات پزشکی به نیت مرحومه گل‌قدم قدیمی تقدیر شد.

این مراسم با حضور حجت‌الاسلام زلفی، امام جماعت بیمارستان، دکتر احدی رئیس بیمارستان سردار سلیمانی ابهر و جمعی از مسئولان این مرکز درمانی برگزار شد. در این مراسم اعلام شد که کمک اهدایی خانواده حسن‌خانی صرف تأمین تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان خواهد شد.

حجت‌الاسلام زلفی در این آیین ضمن قدردانی از این اقدام خیرخواهانه، آن را نمونه‌ای ارزشمند از مشارکت اجتماعی در حوزه سلامت دانست و اظهار کرد: امروز یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه، حمایت از مراکز درمانی و ارتقای خدمات سلامت است و هدایت خیرات به این حوزه، آثار ماندگار و ارزشمندی برای جامعه به همراه دارد.

وی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ نیکوکاری در بخش درمان افزود: کمک به تجهیز بیمارستان‌ها و حمایت از خدمات درمانی، از مصادیق بارز باقیات‌الصالحات است و می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای کیفیت خدمات به بیماران باشد.

امام جماعت بیمارستان سردار سلیمانی ابهر همچنین بر ضرورت فرهنگ‌سازی در زمینه مشارکت خیرین تأکید کرد و گفت: اطلاع‌رسانی درباره این اقدامات، نه برای خودنمایی، بلکه با هدف ترویج فرهنگ احسان و تشویق دیگر نیکوکاران به حضور در عرصه سلامت انجام می‌شود.

وی پیشنهاد کرد خیرین و خانواده‌ها در وصیت‌نامه‌های خود نیز بخشی از خیرات را به تجهیز مراکز درمانی و رفع نیازهای حوزه سلامت اختصاص دهند تا این سنت پسندیده بیش از پیش در جامعه گسترش یابد.

مسعود دهقانی

خبرنگار گروه اجتماعی و سلامت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *