پایگاه خبری صبح ابهر

سلامی دوباره دارد هر صبح

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

در حکمی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی محسن جوادی را به عنوان رییس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منصوب کرد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر پایگاه خبری صبح ابهر به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در متن حکم سیدعباس صالحی خطاب به محسن جوادی آمده است:

جناب آقای دکتر محسن جوادی

نظر به دانش، تعهد و تجارب ارزشمند و دیرین جناب­عالی در حوزه‌­های گوناگون مدیریتی، علمی و فرهنگی به موجب این حکم به عنوان «رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات » منصوب می­‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند قادر متعال در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی، با مشی علمی و فرهنگی که داشته و دارید، و با امعان نظر به مأموریت­‌های محوله وتأکید بر موارد مندرج در پیوست حکم، موفق و مؤید باشید.»

همچنین پیوست این حکم به شرح زیر است:

1ـ پیگیری برنامه­‌های چهارگانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت چهاردهم در حوزه مأموریت و وظایف پژوهشگاه

2ـطراحی ارتقای پژوهشگاه با هدف مرجعیت­بخشی به آن در حوزه سیاست‌­پژوهی فرهنگی کشور

3- بهره‌­گیری از ظرفیت پژوهشگاه (هیئت‌­علمی و…) برای تأمین نیازهای پژوهشی معاونت‌­ها و سازمان­‌های وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

4ـ تقویت و توسعه پیمایش­‌های ملی و رصد فرهنگی ـ اجتماعی همراه با تبیین، تحلیل و ارائه پیشنهادهای کاربردی به مسئولان و ذی­نفعان مرتبط

5ـ گسترش فعالیت­‌های فرابخشی پژوهشی و ارتباط فعال پژوهشگاه با وزارت­خانه­‌ها و سازمان‌­ها و مؤسسات دولتی، عمومی و خصوصی

6ـ راه‌­اندازی مطالعات آینده‌­نگرانه در حوزه‌­های مأموریت وزارت متبوع

7ـ بهره‌­گیری از پژوهش­‌های بین‌­المللی حوزه فرهنگ، هنر و ارتباطات به منظور استفاده از مطالعات و تجارب نخبگان و مؤسسات و سازمان­‌های موفق جهانی

8-استفاده هدفمند از ظرفیت­‌های هوش مصنوعی در پژوهش‌­های نظری، پیمایش‌­ها و محیط­‌شناسی فرهنگی

9- تقویت ساختار پژوهشگاه و پیگیری امور اداری ـ بودجه­‌ا‌ی آن متناسب با جایگاه و حجم مأموریت و وظایف آن

10- طراحی نظام موضوعات پژوهشی دارای اولویت متناسب با مأموریت پژوهشگاه

گفتنی است، محسن جوادی دارای دکترای تخصصی فلسفه (حکمت متعالیه) است.

محسن جوادی با حکم وزیر علوم از سال ۱۳۹۶ عضو حقیقی هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب و همچنین دبیر این هیئت است.

از دیگر سوابق علمی و مدیریتی جوادی می توان به معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،  معاون پژوهشی دانشگاه قم، سردبیر فصلنامه پژوهش‌های فلسفی، مدیرگروه فلسفه اخلاق، سردبیر فصلنامه انجمن معارف و پژوهش‌های اخلاقی و … اشاره کرد.

همچنین برخی کتاب های تألیف شده رییس جدید پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات شامل مسئله باید و هست، درآمدی بر خداشناسی فلسفی، نظریه ایمان و … می شود.

جوادی دارای 30 مقاله علمی و پژوهشی نیر هست که از آن جمله می توان به «آیات الهی فراخوانی به تعقل یا ایمان؟»، نقد و نظر، «جاودانگی اصول اخلاقی و نظریه اعتباریات»، معرفت، «نظریه‌های صدق»، حوزه و دانشگاه، «سرشت اخلاقی دین»، نقد و نظر، «آنالوژی: دیدگاه آکویناس در معناشناسی اوصاف الهی»، معرفت، «ضرورت علی در فلسفه تحلیلی و حکمت متعالیه»، حوزه، «معنا شناسی حسن و قبح از دیدگاه عالمان مسلمان، آیینه معرفت و … اشاره کرد.

همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه تکریم و معارفه رییس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات از خدمات و تلاش های قاسم زائری رییس پیشین این پژوهشگاه تقدیر کرد.

در متن این تقدیر نیز آمده است:

«جناب آقای قاسم زائری

با سلام و تحیات

خدمات صادقانه جناب­عالی در دوره مسئولیت به عنوان رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات موجب سپاس و امتنان اینجانب و مدیران و کارکنان این وزارت­خانه بوده و خواهد بود.

توفیقات روزافزون­تان را از ایزد منان خواستارم.»

 

محسن چوادی کیست :

محسن جوادی (متولد ۱۳۴۲ در ابهر) پژوهشگر فلسفه اخلاق و استاد دانشگاه قم است. او مدتی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود. محسن جوادی همچنین دبیر علمی جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران بوده‌است.

وی دارای دکترای فلسفه و حکمت اسلامی از دانشگاه تربیت مدرس تهران است. جوادی همچنین مقالات پژوهشی در نشریات مختلف علمی کشور و همایش های بین المللی دارد. عضویت در انجمن‌های مختلف علمی و نشریات علمی از جمله مسئول روابط بین المللی دانشگاه قم، مدیر گروه فلسفه و اخلاق در دانشگاه قم، دبیر کنفرانس بین‌المللی فلسفه دین، دبیر کنفرانس بین‌المللی شهید بهشتی، دبیر جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، سردبیر مجله علمی پژوهشی به زبان انگلیسی، عضو هیات امنای دانشگاه ادیان و … بخشی از سوابق محسن جوادی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *